Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας... ξεκινήστε σωστά

με το Euroworld!

Σχεδιάστε μαζί μας τις διακοπές σας με μοναδικά προνόμια...

6 άτοκες δόσεις

Προνομιακές τιμές

Παράδοση των εισητηρίων στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση

 
Αφιέρωμα
Κούβα
Αιθέρια, ρομαντική, και μυστηριακή, η Κούβα είναι ένας προορισμός όλο μυστήριο και αντιθέσεις.
Ελλάδα
 
Ρόδος
Ήταν η στρατηγική της θέση που την κατέστησε σταυροδρόμι πολιτισμών ή ο φυσικός της πλούτος που την έκανε ποθητή σε τόσους κατακτητές;
 
Κέρκυρα
Στο στόμιο της Αδριατικής, απέναντι από τις ηπειρωτικές ακτές, το νησί των Φαιάκων αποτελεί το βορειότερο από τα νησιά του Ιονίου και συγχρόνως το δυτικότερο τμήμα του Ελληνικού χώρου.
 
Πάρος
Η Πάρος είναι ένα νησί που η ιστορία του ξεκινάει από το 4000 π.Χ. περίπου και στο πέρασμα των αιώνων έχει βιώσει τα πάντα, οικονομική άνθιση, μαρασμό, ληστρικές επιδρομές, αλλά και καλλιτεχνικό μεγαλείο.
 
Χανιά
Τα νεοκλασικά αρχοντικά, οι βενετσιάνικες εκκλησίες και τα τούρκικα τζαμιά κάνουν τον επισκέπτη να χάσει την αίσθηση του χρόνου.
 
Μύκονος
Τη λατρεύουμε κι αυτό είναι δεδομένο! Εκτός των άλλων, για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει, τη διεθνή της προσωπικότητα και τα παγκόσμια brands της. Η Μύκονος, αναμφισβήτητα, τα έχει όλα!
 
Νάξος
Η Νάξος, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων στην καρδιά Αιγαίου, σου συστήνεται χωρίς τουριστικά ψιμύθια.
 
Χαλκιδική
Από τη μια άγρια και ανόθευτη, κι από την άλλη «λαβωμένη» από κάποιες κιτς επιρροές, η Χαλκιδική με τα τρία καλλίγραμμα, ηλιοκαμένα «πόδια» της προσφέρει μοναδικές εικόνες απίστευτου φυσικού κάλλους!
 
 
Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το Euroworld στο τηλ. 214 40 57 352